miércoles, 29 de junio de 2011

Bona salut mental


-  He escollit aquest títol pel meu bloc, perquè és un tema que m'interessa i penso que cada dia ens fa més falta informació, ja que la pressió a què estem sotmesos, sobretot en les grans ciutats, provoca molts trastorns, deguts a l'estrés, els sorolls, la conciliació de la vida familiar i el treball, etc.

-  Vull deixar clar -i això ho afegeixo avui dia 5 d'abril de 2013-, que no sóc ni psiquiatra, ni psicòleg. El meu treball sempre ha estat administratiu i en cap cas a un Centre Sanitari. Però he estat ingressada algunes vegades, i també he fet estades a l'Hospital de Dia, quan ho he necessitat i el meu metge ho ha vist convenient. Per tant el que posaré seran articles de diaris que en l'apartat "Salut" toquin temes de salut mental, o de  revistes especialitzades. També  hi  hauran segurament  articles provinents d'Internet, però sempre contrastats amb publicacions fiables, i alguns escrits per mi basant-me en la pròpia experiència i en la formació rebuda com a pacient.

-  Espero penjar ben aviat, doncs, més notícies que ens ajudin a tenir bona salut mental, i també rebre comentaris en aquest sentit.


M. Carme Samaranch.